Vores historie

Eurocon Group A/S leverer total- og fagenterpriseløsninger til fremstilling, montage og projektledelse indenfor rør-, maskin- og stålindustri.

Vores kunder er private- og offentlige virksomheder indenfor industri, forsyning, vind og recycling, som ønsker specialiseret rådgivning og udførelse af projekter i tæt samarbejde med en af vores stærke projektledere og med adgang til alle faggrupper.

I 2021 blev Eurocon Industriservice, Eurocon Stålindustri, Eurocon Rør & Svejs, samt Fibo Intercon lagt sammen under Eurocon Group A/S der tilsammen beskæftiger ca. 100 dedikerede personer. Med etableringen af Eurocon Group A/S har virksomheden samlet det allerbedste inden for rør-, maskin- og stålindustrien under ét tag, så Eurocon i dag er i stand til at løfte totalentrepriser og stører opgaver.

Vores hovedsæde er placeret i Holstebro, men størstedelen af tiden tilbringer vi ude hos vores kunder.

Med dannelsen af Eurocon Group A/S har vi samlet alle de bedste kompetencer indenfor rør-, maskin- og stålindustri under samme tag, så vi kan tilbyde såvel specialiserede fagentrepriser som projektledelse og levering af total entrepriseløsninger til vores kunder.