Kvalitetsløsninger i stål til industrien

Eurocon Stålindustri ApS har siden 1997 leveret svejste konstruktioner og procesanlæg til bygge- og anlægsområdet, energisektoren, offshore samt øvrige industri. Som totalleverandør af kvalitetsløsninger i stål til industrien er vi leveringsdygtige i alt fra simple løsninger til større, avancerede stålkonstruktioner.

Vi agerer ligeledes som underleverandør af halvfabrikata og skærearbejde til øvrige stålproducenter inden for branchen.

Egen montageafdeling sikrer muligheden for at følge et projekt til dørs med montage af de fremstillede stålprodukter og -komponenter.

Afspil video

Højt kvalitetsniveau i alt, hvad vi gør

Hos Eurocon Stålindustri er kvalitet og sikkerhed i højsædet – dette kombineret med en innovativ tilgang til opgaveløsning kan vi optimere og udvikle din virksomhed på bedst mulig vis. Alle vores medarbejdere brænder for faget, hvilket betyder, at de hver dag yder deres maksimale for at skabe og levere et produkt af høj håndværksmæssig kvalitet med kort leveringstid. Produkter, som opfylder behov og skaber værdi.

Vi bestræber os altid på at levere kvalitetsprodukter og ydelser, som er i overensstemmelse med dine krav og forventninger, ligesom de naturligvis opfylder de krav, der er stillet af nationale myndigheder omkring sikkerhed og miljø.

Vi kender vigtigheden af tæt dialog og samarbejde for at opnå gennemtænkte og optimale løsninger – fra idéstadie til færdigt og afprøvet produkt. På den baggrund er du garanteret en samarbejdspartner, som leverer løsninger på et højt kvalitetsniveau i alle faser. Vi har særligt fokus på:

  • Målsætning og forventningsafstemning
  • Planlægning og opfølgning
  • Værdiskabelse – både for vores kunder og for os selv

Troværdig og fleksibel samarbejdspartner

Eurocon Stålindustri er en virksomhed kendetegnet ved stor troværdighed og fleksibilitet. Gennem mere end 20 års arbejde med design, konstruktion og montage af stålkonstruktioner har vi opbygget stor knowhow, og du kan derfor være sikker på en samarbejdspartner, som er rustet til at klare enhver type opgave. Som kunde hos os er dine behov i fokus – og det er ikke bare noget, vi siger: Dine ønsker former vores produktudvikling, så simpelt er det. Løbende rådgivning og sparring er med til at sikre, at vi kan levere dig en løsning, som matcher dine krav 100 %.

Vores kvalitetspolitik dikterer, at vi vil være en absolut troværdig samarbejdspartner for nuværende og nye kunder. Det er derfor vores fornemmeste opgave at levere en service, der sikrer at du som kunde, rådgiver eller leverandør har tillid til Eurocon som samarbejdspartner.

Med Eurocon Stålindustri får du en partner, der er: