Stålindustri

Kvalitetsløsninger i stål

Stålindustrien udvikler sig konstant med anvendelse af avancerede produktionsmetoder og teknologier for at imødekomme forskellige behov på marked. Den udvikling følger vi tæt hos Eurocon Stålindustri ApS, fordi vidensudvikling er med til at underbygge vores store ekspertise, som vi har opbygget gennem mere end 25 års arbejde med svejste konstruktioner og procesanlæg til bygge- og anlægsområdet, energisektoren, offshore samt øvrige industri.  

Som totalleverandør af kvalitetsløsninger i stål tilbyder vi bl.a.

  • Alt fra simple løsninger til større, avancerede stålkonstruktioner.
  • Agerer også som underleverandør af halvfabrikata og skærearbejde til øvrige stålproducenter inden for branchen.
  • Egen montageafdeling sikrer muligheden for at følge et projekt til dørs med montage af de fremstillede stålprodukter og -komponenter.

Værdiskabelse i høj kvalitet

Hos Eurocon Stålindustri skaber vi værdi gennem innovative tilgange til opgaveløsninger, der kan optimere og udvikle din virksomhed på bedst mulige vis. Som totalleverandører og service -og montage partnere med certificeringerne ISO 9001, ISO 3834-2 og EN1090, sikre vi dig optimale løsninger med kvalitet, sikkerhed og nyeste know-how i højsædet.

Det kan mærkes hos vores medarbejdere, der i forvejen brænder for faget og bestræber sig på at yde deres maksimale for at skabe og levere stålkonstruktioner af høj håndværksmæssigt kvalitet med kort leveringstid.

At arbejde med halvfabrikata

 

Vi skærer og fremstiller med præcision.

Vi tilbyder alle former for underleverandørarbejde. Derudover tilbyder vi jer materialecertifikater med fuld sporbarhed og omstempling af skårne emner med 3.1-certifikater, hvis du ønsker det.

Vi kender vigtigheden af tæt dialog for at opnå gennemtænkte og optimale løsninger. Derfor tilbyder vi et særligt fokus på:

  • Målsætning og forventningsafstemning
  • Planlægning og opfølgning
  • Værdiskabelse – både for kunder og for os selv
  • Altid at have en innovative og forandringsvillige indstilling
  • At have en ærlig og pålidelig tilgang

For at levere løsninger på et højt kvalitetsniveau i alle faser.