Industriservice

I mere end 25 år har Eurocon Industriservice skabt bred erfaring indenfor jernindustri, montage- og service. Har du et projekt, der kræver projekthåndtering, projektledelse samt levering af projekter ud fra dine specifikationer og ønsker, så er Eurocon samarbejdspartneren, du søger. Vi opererer i hele Europa, primært inden for energi- og sværindustriområdet. Vores dygtige teams bestående af projektledere, montører og svejsere tilbyder mange års know-how inden for montering og servicering af røgrensningssystemer, samt materiale til transportanlæg. Hos Eurocon Industriservice er kompetenceudvikling vigtig og dermed tilbyder vi også mange. Således er vi også udbyder af arbejdsopgaver såsom opbygning af kundespecifikke procesanlæg og specialmaskiner, enten efter eget design eller efter kundens specifikationer.

Udviklings- og renoveringsarbejde

Gennem de seneste 3 årtier har Eurocon Industriservice erhvervet bred erfaring i udførelsen af  store renoveringsindgreb på industrianlæg inden for korte tidsrammer.

Arbejdet planlægges i god tid i forvejen og afstemmes i detaljer med jer og evt. underleverandører, så vi undgår  at der opstår ubehagelige overraskelser under byggeperioden. Byggepladsen etableres typisk nogle uger i forvejen, ligesom optælling af materialer og eventuelle for- montage opgaver udføres.

Rette kvalitet til rette tid

Fleksibiliteten hos Eurocon Industriservice gør, at ingen opgaver er for små og ingen for store. Vi har stor erfaring med projektgennemføring og har hele tiden fokus på tilpasning af ressourcer i forhold til projektet.

I et samarbejde med Eurocon Industriservice, får du en partner, der sætter en ære i at:

  • Skabe og levere det rigtige produkt
  • Produktet er i den rette kvalitet, til den rigtige pris
  • Den aftalte leveringstid overholdes.

Hos Eurocon er troværdighed og tillid en integreret del af vores måde virksomheds DNA.