Eurocon Industriservice

Eurocon Industriservice ApS er en jernindustriel, montage- og servicevirksomhed, som har store kompetencer inden for projekthåndtering, projektledelse samt levering af projekter. Vi opererer i hele Europa, primært inden for energi- og sværindustriområdet. Vores dygtige teams bestående af projektledere, montører og svejsere har mange års knowhow inden for montering og servicering af røgrensningssystemer samt materiale til transportanlæg. Hos Eurocon Industriservice er kompetencerne mange, og arbejdsopgaverne indbefatter således også opbygning af kundespecifikke procesanlæg og specialmaskiner, enten efter eget design eller efter kundens specifikationer.

Udviklings- og renoveringsarbejde

Har du udfordringer med at udvikle et nyt procesanlæg, eller står du med ønsket om en ombygning af et eksisterende, er du velkommen til at kontakte os. Vi varetager gerne hele opgaven fra start til slut, inklusiv ledelse og styring af underleverandører, ofte i samarbejde med øvrige selskaber i Eurocon-koncernen. Vores erfaringsgrundlag er bredt – vi har varetaget mange forskellige typer opgaver, mindre som større, og håndteret enkeltsager på op imod 50 mio. kr.

Eurocon Industriservice har gennem de sidste tre årtier erhvervet stor erfaring i at udføre store renoveringsindgreb på industrianlæg inden for en kort tidsramme – typisk et revisionsstop på et par uger eller tre. Arbejdet planlægges i god tid i forvejen og afstemmes i detaljer med kunden og evt. underleverandører, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser under byggeperioden. Byggepladsen etableres typisk nogle uger i forvejen, ligesom optælling af materialer og eventuelle for- montage opgaver udføres. Vi har eksempler på renovering af industrianlæg, hvor op imod 200 ton stål er blevet demonteret og erstattet af nyt i løbet af en tre ugers revisionsperiode.

Rette kvalitet til rette tid

Fleksibiliteten hos Eurocon Industriservice gør, at ingen opgaver er for små og ingen for store. Vi har stor erfaring med projektgennemføring og har hele tiden fokus på tilpasning af ressourcer i forhold til projektet.

Når du indgår et samarbejde med Eurocon Industriservice, får du en partner, der sætter en ære i at levere det rigtige produkt, i den rette kvalitet, til den rigtige pris, og til den aftalte leveringstid. Hos os er troværdighed og tillid en integreret del af vores måde at arbejde på.