Eurocon ApS - totalleverandør til industrien

Eurocon hovedkontor

Eurocon er grundlagt I 1992, og har siden da gennemgået en dynamisk udvikling. I starten var opgaverne hovedsaligt koncentreret omkring servicering af kraftværker, og specielt røgrensninganlæg.

Siden har arbejds opgaverne bredt sig som ringe i vandet, og firmaet består i dag af fire selvstændige afdelinger, som via erfarne medarbejdere induviduelt har specialiseret sig i hvert deres arbejdsområde. Tilsammen dækker de et meget bredt område indenfor stålindustribrancen, med kunder og forretningsforbindelser i det meste af Europa.

Virksomheden beskæftiger i dag ca. 45 medarbejdere, og har til huse på Rasmus Færchs Vej i Holstebro med ca. 5.000 m² værksted, lager og kontor.

Ansvarlighed er en integreret del af den måde, vi arbejder på for at opnå en vedvarende kvalitet og kontinuitet i udførelse af projekter. Vi har stor fokus på kvalitet, sikkerhed, sundhed og miljø for at sikre vores mål om at være en konkurrencedygtig virksomhed, som er attraktiv for vore kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Hos os er troværdighed vigtig, og alle aftaler bliver overholdt til punkt og prikke. Hvis der skulle opstå problemer, er der aldrig langt til virksomhedens indehavere, som altid er beslutningsdygtige.

Eurocon tilsigter altid at kunne levere til konkurrencedygtige priser og står gerne til rådighed med et uforpligtende tilbud.

Virksomhedens kompetancer kan opdeles i 4 hovedområder:

Eurocon Stålindustri ApS: Smede afdeling
Eurocon CNC & Prosess ApS: Maskin- og værktøjsafdeling
Eurocon Rør & Svejs ApS: Industrirøranlæg og certifikatsvejsning
Eurocon Industriservice ApS: Bygning og servicering af mekaniske anlæg

Certificering

Eurocon er godkendt efter EN 3834-2 samt EN 1090 og vores smede er certificeret i henhold til PED-kravene.

Kontakt os

Få svar på spørgsmål, forespørg på projekter og få uforpligtende tilbud.