Eksperter i specialfremstillede stålkonstruktioner

Eurocon Stålindustri er totalleverandør af stålløsninger til industrien og er leveringsdygtige i alt fra simple standardløsninger til større, avancerede stålkonstruktioner i specialmål.

Gennem mere end 20 års arbejde med design, konstruktion og montage af stålkonstruktioner har vi opbygget stor knowhow, og vi er derfor en samarbejdspartner, som er rustet til at alle typer specialfremstillinger.

Dine ønsker, vores opgave

Som kunde hos os er dine behov i fokus, og vi sætter en ære i at levere en stålkonstruktion, der matcher dine ønsker. Løbende rådgivning og sparring er med til at sikre, at vi kan levere en specialløsning, som matcher dine krav 100 %.

Hos os er kvalitet og sikkerhed i højsædet – dette kombineret med en innovativ tilgang til opgaveløsning sikrer dig en partner, som leverer den bedst mulige løsning til din virksomhed. Alle vores medarbejdere brænder for faget, hvilket betyder, at de hver dag yder deres maksimale for at skabe og levere et produkt af høj håndværksmæssig kvalitet, som opfylder behov og skaber værdi.

Specialkonstruktionsamarbejder

Hos Eurocon samarbejder vi med en lang række virksomheder, der stiller vidt forskellige krav til os. Herunder finder du et lille udpluk af vores kunder, som vi har leveret specialfremstillede stålkonstruktioner til, samt deres udtalelser om samarbejdet med Eurocon.

Quantafuel

”Professionalisme, kvalitet og fleksibilitet er noget af det, der beskriver vores samarbejde med Eurocon bedst. Deres kvalificerede medarbejdere har leveret et førsteklasses arbejde, som vi er ovenud tilfredse med.”
Hans Narvestad, Project Site Manager

siemens

Siemens Wind Power

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Eurocon. Jeg vil især fremhæve deres åbenhed og fleksibilitet. Derudover synes jeg, at innovation er et ord, der beskriver deres arbejde og tankegang godt.”
Steen Nis Johannesen, SCADA-tekniker

Orsted

Ørsted, Måbjergværket A/S

”Medarbejderne hos Eurocon er dygtige og behagelige at samarbejde med. Vi kender efterhånden hinanden godt og ved, hvad vi kan forvente af hinanden. Jeg er kort sagt rigtig godt tilfreds!”
Bent D. Madsen, smed og ansvarlig for ekstern arbejdskraft

Arla

Arla Foods Arinco

”Eurocon er en troværdig og fleksibel samarbejdspartner. Jeg er meget tilfreds f.eks. i forhold til deres imødekommenhed, responstid, prisniveau og deres løsningsorienterede tilgang til vores udfordringer.”
Ulrich Solberg, projektleder

Danlind

Danlind A/S

”Jeg oplever Eurocon som en proaktiv og fleksibel samarbejdspartner. De arbejder altid løsningsorienteret og er nytænkende i alle arbejdsprocesser.”
Ole Sillasen, produktionschef

Contact

Eurocon Stålindustri ApS
Rasmus Færchs vej 22
DK-7500 Holstebro

Lars K. Jakobsen
Phone +45 96 10 41 00
Email:

hvorfor-vaelge-eurocon-staal-2

Why choose Eurocon Steel Industry ApS as a partner??

Eurocon Stålindustri ApS is a company characterized by high credibility and flexibility. The company was established in 1997, but dynamic and committed employees with more than 25 years of experience who have worked with projects and as contractors ensure your business optimal solutions. Therefore, we know the importance of close dialogue and cooperation to achieve thought-out and optimal solutions - from idea stage to finished and tested product.

Based on this, you are guaranteed a collaborator and subcontractor, delivering high quality solutions at all stages. We focus on:

  • Objectives and expectation
  • Planning and follow-up
  • Value creation - both for our customers and for ourselves

Certificering

Eurocon er godkendt efter EN 3834-2 samt EN 1090 og vores smede er certificeret i henhold til PED-kravene.

Contact us

Get answers to your questions, queries on projects and get a quote

  • Phone: +45 96 10 41 00